Bereikbaarheid

Per telefoon: 06 11013814
Telefonisch spreekuur: elke dinsdag en donderdag van 8.30 tot 9.00 uur; op overige dagen tussen 12.30 en 13.00 uur. Wanneer ik niet opneem kan het zijn dat ik in gesprek ben. Spreek bij geen gehoor de voicemail in. Wanneer je jouw naam en nummer duidelijk vermeldt, bel ik je binnen 24 uur terug. Natuurlijk kun je me ook een email sturen

Via internet
Stuur mij een email via truus@truusbuter.nl

Vestiging

Met ingang van 1 juni 2017 is mijn praktijk gevestigd op het volgende adres:

HEALTH INNOVATION PARK
Gebouw Galileï, Eerste verdieping (rechts naast de wachtkamer) (boven Hersenz)
Dr. Stolteweg 78, 8025 AZ  Zwolle (vlakbij de Isala Klinieken)
telefoon: 06 1101 3814 (mobiel)

Vestiging Praktijk

Speciale regeling mbt de coronacrisis

Ik ben blij dat ik vanaf 11 mei mijn praktijk weer volledig mag voeren.  We gelden in het kader van de door de overheid opgelegde regelgeving voor ons gebouw en mijn praktijk enkele regels:

  • Zeg uw afspraak af wanneer u zelf of een van uw huisgenoten symptomen hebben van verkoudheid, koorts en/of griepachtige verschijnselen. Een dergelijke annulering wordt niet aan u in rekening gebracht. Neem bij twijfelgevallen contact met mij op.
  • Volg de aanwijzingen in het gebouw strikt op, zoals verplicht handen wassen bij binnenkomst, het volgen van de juiste looproute, het zo min mogelijk gebruik maken van het toilet
  • Ik plan voldoende tussenruimte tussen de afspraken. Kom a.u.b. op tijd: niet te vroeg, niet te laat. In vrijwel alle gevallen staat de deur van mijn praktijk open. Zo niet, neem dan plaats in de wachtkamer links naast mijn praktijk. Ik kom u daar dan halen.
  • Neem, wanneer u gebruik maakt van de behandeltafel, een doek, laken of handdoek mee die deze geheel bedekt.
  • Kom zo mogelijk alleen; laat uw eventuele begeleider buiten het gebouw wachten
  • Neem zo weinig mogelijk spullen mee naar binnen, en berg het noodzakelijke in uw tas of jaszak op
  • Raak zo min mogelijk aan in de praktijk
  • Wanneer u bang bent om te komen, kan ik u op afstand begeleiden of behandelen; dit geldt ook voor acupunctuur. Vraag mij naar de mogelijkheden.

Ik dank u in ieder geval voor uw begrip en medewerking!