balans800500
Bioresonantie biedt een àndere kijk op gezondheid, welbevinden en ziekte; een kijk die breder toepasbaar is dan alleen voor lichamelijke klachten.
Vanuit de bioresonantie gezien bezit elke mens en elk lichaam een sterk zelfgenezend en zelfregulerend vermogen; denk bijvoorbeeld aan een wondje dat geneest, zweet als afkoelingsmechanisme wanneer het lichaam te heet wordt, de verhoogde hartslag wanneer je hardloopt, die ervoor zorgt dat zuurstofrijk bloed terecht komt op plaatsen waar dat nodig is. Dat zelfregulerend mechanisme kan echter op allerlei manieren verstoord worden, soms wel zo ernstig dat het lichaam niet meer in staat is om zichzelf weer in balans te brengen. Dan kan een bioresonantiebehandeling helpen om het fysieke, emotionele en psychische evenwicht te herstellen.

Bioresonantie is een geschikte methode bij de volgende vragen/behoeften/klachten:

  • Herstel van de energiehoeveelheid en -balans in geval van burnout, stress en oververmoeidheid; vooral in gevallen dat zelfs supplementen niet meer lijken te werken;
  • Een betere balans tussen “hoofd en hart”, tussen denken en voelen; letterlijk en figuurlijk steviger op je benen staan;
  • Het aanpakken én voorkomen van overmatige stress: niet alleen inzicht krijgen in de oorzaken, maar ook voelen dat de stress afneemt en er meer rust in je lijf komt;
  • Het ontdekken van en beter leren omgaan met hooggevoeligheid;
  • Het verminderen van allergieën en overgevoeligheden
  • Vermindering of opheffen van pijnklachten (migraine, gewrichts- en spierklachten)
  • Het versterken van je zelfherstellend vermogen, lichamelijk én psychisch.

Bioresonantie is ook een geschikte methode voor (jonge) kinderen: de  behandeling is subtiel, en geheel pijnloos; ook hoeft het kind niet te praten.

Lees hier meer over de achtergronden.

Wat houdt zo’n bioresonantie behandeling in?

Ik maak gebruik van een computergestuurd systeem. Die apparatuur analyseert, verlicht en corrigeert de factoren die ziektes en stoornissen in het lichaam kunnen veroorzaken, zowel fysiek als emotioneel. Het systeem biedt op die manier een mooie aanvulling op andere therapieën. In één consult kunnen we op die manier vaak een beter zicht krijgen op de aard en achtergrond van bepaalde klachten; onder meer ook over de mate waarin emoties, spanningen en dergelijke een rol spelen. Bovendien kan ik een eerste balancering doen.
Zo’n balancering kan overigens diverse klachten verminderen of verhelpen, ook wanneer die vaag of hardnekkig zijn.

Het is van belang om te beseffen dat de analyses van dit systeem geen medische diagnoses zijn en dat de toepassing ervan geen medische diagnose of behandeling kan vervangen!!! Hoewel steeds meer bekend wordt over de onderliggende principes is het veelal lastig om met de gangbare onderzoeksmethodieken de werking en resultaten te bewijzen.