Kosten en vergoedingen

kosten en vergoeding


Aangezien ik diverse behandelingen aanbied kunnen ook de kosten ervan verschillen. Afhankelijk van jouw verzekeringsmaatschappij en polis komen natuurgeneeskundige behandelingen mogelijk (deels) voor vergoeding in aanmerking. Wanneer je gekozen hebt voor een aanvullende verzekering kun je kijken bij “natuurgeneeskundige behandeling”. Wanneer de Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten (LVNT) in de lijst staat vermeld, komen alleen acupunctuur behandelingen voor vergoeding in aanmerking.
Soms wordt een behandeling geheel of gedeeltelijk door een werkgever vergoed. In twijfelgevallen is het verstandig om even contact met mij op te nemen. Een actueel overzicht van de vergoedingen zoals overeengekomen tussen de zorgverzekeraars en de LVNT vind je hier.

Neem als je vragen hebt vooraf eventueel contact met me op.

Wat kost een behandeling?

De kosten van een behandeling zijn in principe afhankelijk van de duur van het consult. Een indicatie van de tijdsduur en kosten ziet er als volgt uit:

Reguliere behandeling: circa 60 minuten (€ 90,-)
Intake plus eerste start: circa 90 minuten (€ 135,-)
Acupunctuurbehandeling: ca 45 minuten (€ 75,-) tot 60 minuten (€ 90,-)
Korte vervolgbehandeling acupunctuur (€ 60,-)

Hoe kun je betalen?

Je kunt de kosten als volgt voldoen:

  • Je krijgt van mij een “Tikkie” (betaalverzoek).
  • Door overboeking van het verschuldigde bedrag. In dat geval kunnen daarvoor administratiekosten worden berekend.

    Wanneer je bij verhindering tenminste 24 uur van te voren afzegt, wordt de voor jou gereserveerde tijd niet in rekening gebracht!