Acupunctuur hoeft niet pijnlijk te zijn!

pijn

Veel mensen zien af van een acupunctuurbehandeling omdat zij denken dat die pijnlijk is. Dat hoeft helemaal niet het geval te zijn! In mijn praktijk gebruik ik een aantal methodes die absoluut pijnloos zijn en waarbij ik geen naalden gebruik. Maar zelfs het plaatsen van een naald hoeft geen pijn te doen: wanneer die vakkundig wordt ingebracht voel je wel iets van een energiestootje, maar daarna verdwijnt dat gevoel snel.

 

Wat zijn dan die absoluut pijnloze methodes?

  • Van een behandeling met een softlaser voel je werkelijk niets. Hierbij worden de acupunctuurpunten door een uiterst geconcentreerde lichtstraal gestimuleerd. Daardoor is het ook voor kinderen een uitstekende methode.
  • Ik werk ook met elektroacupunctuur. Dat kan met het zelfde systeem dat ik ook voor bioresonantiebehandelingen gebruik. Ook deze behandeling is absoluut pijnloos.
    Het is het handigste om deze te combineren met een bioresonantiebehandeling: de gewenste effecten worden dan vanuit meerdere invalshoeken bereikt.

Ben je nieuwsgierig of heb je vragen? Wil je eens kennismaken met deze behandelingsvormen?  Bel me dan (06 1101 3814), mail me of vul het contactformulier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.