Schouwen in je leven

Hoe vaak neem je de tijd om gericht te kijken naar je leven? Natuurlijk zijn er momenten waarop je terugblikt, bijvoorbeeld wanneer je je huis opruimt en fotoalbums doorbladert. Maar hoe vaak sta je nadrukkelijk stil bij het “nu”? Hoe gaat het echt met je? Wat drijft je of zit je dwars? Heb of neem je tijd voor jezelf? Wat is er over van je plannen en wensen? Wat is de rode draad in je leven? Ben je daar tevreden mee?
Zo kun je nog talloze vragen bedenken. Maar wees eerlijk: het gebeurt zelden dat je gericht naar jezelf en je leven kijkt; als een toeschouwer, die zonder oordeel waarneemt, en je van daar uit helpt om als je dat wilt nieuwe keuzes te maken.

In mijn praktijk heb ik ontdekt hoe waardevol het schouwen in je leven kan zijn. Het is vaak een bijzondere ontdekkingsreis  die verrassende inzichten kan opleveren, je kan helpen patronen te herkennen en zo nodig te doorbreken.
Maak gebruik van de wijsheid die je in je draagt; neem eens de tijd om jouw leven gericht onder de loep te nemen en help jezelf om een hernieuwde start te maken. Die investering verdien je ruimschoots terug!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.